Belépés
Csatlakozzon ingyenes adatbázisunkhoz!
Hirdetés
Általános Szerződési Feltételek
 
1. Szolgáltatásunk
A magyarpiac.hu honlapon ingyenes regisztrációs lehetőséget nyújtunk a 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásoknak termékeik vagy szolgáltatásuk népszerűsítése érdekében. A regisztráció semmilyen egyéb kötelezettséggel nem jár.
Nem magyar tulajdonban lévő cégek regisztrációját nem áll módunkban megjelentetni, illetve fenntartjuk annak jogát, hogy a tulajdonosváltozás esetén a céget a honlapról törölhessük, mert a nem magyar tulajdonú cégek megjelentetése ellenkezik a honlap eredeti céljával. Elnézést kérünk, ha bárkit ezzel megbántanánk. 
 
2. Személyes adatok védelme
A regisztráció során megadott személyes adatokat úgy kezeljük, hogy az megfeleljen a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII., valamint a a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. Törvény rendelkezéseinek.
 
3. Egy kérés Önhöz
Az ingyenes szolgáltatásunk népszerűsítése érdekében szeretnénk, ha minél több hazai vállalkozás honlapján megtalálható lenne a Magyar Piac logó és egy link a honlapunkra. Amennyiben Önnek van saját honlapja és egyet ért küldetésünkkel, kérjük, helyezze el logónkat és egy linket, amely a www.magyarpiac.hu címre mutat. Ha erre nem kerül sor, természetesen akkor is regisztrálhat az adatbázisunkba, szívesen látjuk. Köszönjük az együttműködését.