Belépés
Csatlakozzon ingyenes adatbázisunkhoz!
Hirdetés
Irodatechnika, számítástechnika, papír-írószer
3 | Papirosz Kft.
2009-11-27 11:05
Miért használjunk iratmegsemmisítőt? Az adatlopás egyike a leginkább elterjedőben lévő bűncselekményeknek. Az iratmegsemmisítő az egyik legegyszerűbb módja a személyes vagy céges adatok illetéktelen kézbe kerülésének elkerülésére. Az ilyen készülékeknek többféle kategóriája létezik, legyen ez otthoni, irodai, csoportos irodai vagy ipari felhasználás. Ezeken belül is megkülönböztetjük a berendezések biztonsági szintjeit, pl: csíkvágás, konfetti vágás. Kérjen segítséget a megfelelő iratmegsemmisítő kiválasztásában vásárlás előtt, amivel elkerülhet sok későbbi bosszankodást az alulméretezés vagy a papírhulladék kezelése miatt.
2 | Papirosz Kft.
2009-11-27 11:05
Pár szóban az irodaellátásról. Sokan azt gondolják, az irodaellátás kizárólag kereskedelmi feladat. A mai irodaellátás egy összetett szolgáltatás, tanácsadás, logisztika, kereskedelem. Az irodai felhasználás termékköre jelentősen bővült az elmúlt 10-15 évben. Ma már nem csak irodatechnikai termékek szerepelnek a kínálatban, ugyanúgy megtalálható az irodabútor, reklámajándék, büféáru, konyhai termékek, tisztítószerek, mint az írószerek, a számítástechnikai eszközök és berendezések. Érdemes a beszerzési árak értékelésénél figyelembe venni az ajánlott irodaellátás szolgáltatásának összességét is (megfelelő termékminőség, szakmai felkészültség, folyamatos piaci tájékoztatás, rendszeres akciók, személyes kapcsolattartás, kedvező fizetési- és szállítási feltételek, hazai szolgáltató). Lehetőség szerint rendeljen belföldi előállítású és környezetbarát irodaszert. Szakember segítségével rövid idő alatt akár 10-15% költséget is megtakaríthat anélkül, hogy le kellene mondani a kiváló minőségű irodaszerekről.
1 | Papirosz Kft.
2009-11-27 10:42
Ezen a fórumon szeretnénk pár tippet, információt, érdekességet megosztani Önökkel, amivel segíteni szeretnénk a napi irodai munkát. Várjuk véleményüket, kérdéseiket, amire igyekezni fogunk mielőbb válaszolni.
1 |