Belépés
Csatlakozzon ingyenes adatbázisunkhoz!
Hirdetés
Cégnév
Garko Cipőkereskedelmi Kft.
Cím
Budapest, 1135. Reitter F. u. 66.
Telefon
Alkategória
Fax
+36 340 9744
Kapcsolódó fórumok
Weblap cím
E-mail cím
shoes@garko.hu
Bemutatkozás
Cégünk főtevékenysége a cipőnagykereskedés, a kiskereskedők, boltosok kiszolgálása. A cég alapítása óta dinamikusan fejlődik, miközben a magyar piac sok változáson ment keresztül. Tapasztalatunk, piaci ismereteink és alapvető értékrendünk segít abban, hogy szembenézzünk az újabb és újabb kihívásokkal.

Célunk, hogy a minőségből nem engedve árban mégis versenyképes cipőket forgalmazzunk. Ez a motto végigkísérte eddigi életünket és az eredményekből ítélve sikeres stratégiának bizonyult.

A Garko Kft-t, forgalmazott cipőin kívül szolgáltatásai magas színvonala jellemzi. Ezek közé tartozik az értékesítés egész folyamata, finanszírozás, logisztika és az esetleges reklamáció kezelése. A vevőinkkel kialakított szoros kapcsolat lehetővé teszi a folyamatos információcserét, így segítve egymást a bonyolult piaci helyzetben.

A jövőben is kitartunk a "jó minőség elérhető áron" szlogen mellett és a már meglévő márkák további terjesztését tűzzük ki célul. Már forgalmazott világhírű márkáink közé tartozik többek között a Caprice, Bata, Aerosoles, Inblu, illetve a minőségben kiemelkedő Gennia, és Zodiaco.

Tekintse meg kínálatunkat, legyen partnerünk a sikerben.
Kapcsolat felvétel